Ny Gantrup hjemmeside

Skrevet af Allan B. Christensen - 2018-03-30 15:35:23

"Tryg landsby" finansierer ny hjemmeside, den tredje generation på 15 år

Som et af initiativerne under "Tryg landsby" blev der afsat penge til udvikling af en ny hjemmeside. Det nye design er udarbejdet af Concrete5.dk. En håndfuld af byens borgere har arbejdet med at overføre bevaringsværdigt indhoold fra den gamle hjemmeside til den nye, som nu er klart til at tage imod nye indlæg.

Tredje generation af Gantrup-hjemmesider - 2018.

Der er tale om tredje generation af Gantrup.dk. Den første blev lanceret i 2003 og indeholdt for det meste billedalbums fra begivenheder i byen. Designet var måske anelse dystert:

Den første hjemmeside fra 2003.

I 2007 blev førsteudgaven afløst af en ny hjemmeside baseret på en mere avanceret platform. Den har gennem de sidste 10 afspejet det sociale liv i byen, annonceret og refereret aktiviteter omkring forsamlingshus og vandværk, gengivet hændelser i den lokale natur, offentliggjort fortællinger om Gantrups historie og debateret forskellige planer for området omkring Gantrup, som er kommet fra kommune, region og andre myndigheder.

Den anden hjemmeside fra 2007.

Men den teknologiske udvikling er gået hurtigt, og på 10 år er kravene til sikkerhed vokset markant. Samtidig er det nu et krav, at hjemmesiden kan tilgås problemløst fra andet end PC'er, f.eks. mobiltelefoner og tablets/iPads. Disse krav opfylder den nye hjemmeside, som tilmed kan læse tekster højt for besøgende, der har brug for det.

Men ingen hjemmeside holder sig selv i live. Der er både brug for løbende bidrag fra byens borgere og fastholdelse af en kerneviden om, hvordan hjemmesiden laves og vedligeholdes. Det er såmænd ikke så svært, og hvid du er bare lidt nysgerring, må du meget gerne henvende dig til arbejdsgruppen.

Kommentarer til hjemmesiden kan skrives herunder.


Share:

Indlæser Samtale

Seneste Nyheder

Årets petanque-mester

Jan Rask vandt i forbindelse med sommerfesten 2023 titlen som årets…

Rent vand fra undergrunden

Den nye vandboring lever op til forventningerne

Indbydelse til Arbejdsdag i Forsamlingshuset den 29.4.2023 kl.8:30

Nu er det tid for den årlige arbejdsdag i Forsamlingshuset 😊

Hvad vil vi med Gantrup?

Horsens kommune efterlyser vores synspunkter om, hvordan Gantrup skal…

Lynkursus i redigering af hjemmesiden

Lørdag den 18. marts kl. 14 i forsamlingshuset